PERFECT VEGAN CHOC CHIP COOKIES

PERFECT VEGAN CHOC CHIP COOKIES

Noen ganger er alt man trenger haug med skikkelig digge chocolate chip cookies! Og vi klandrer deg ikke hvis du spiser opp deigen før du rekker å steke de… We’ve aaaall been there 😅🤷🏻‍♀️

Denne oppskriften er uten egg og melk (vegansk), og er i tillegg glutenfri.

 

Du trenger:

120 ml kokosolje

120 ml kokossukker

160 ml økologisk rørsukker

2 ts vaniljeekstrakt

60 ml kokosmelk

60 ml mandelamør

300 g glutenfritt mel

1/2 ts natron

1/2 ts bakepulver

1/2 ts havsalt

270 g sjokoladebiter, mørke

Havsalt for å drysse over

 

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 190 grader, og gjør klart bakepapir på et stekebrett.
  2. Bland de våte ingrediensene i en skål.
  3. Rør inn mel, natron, bakepulver, salt og sjokoladen.
  4. Avkjøl cookie doughen i kjøleskap i 30 min, eller fryser i 10 min.
  5. Plasser 2 ss med kakedeig på bakepapiret og klem litt utover. Ca 5 cm fra hverandre.
  6. Stek i 10-13 min, eller til gyldne.
  7. Ta ut av ovnen, topp med havsalt, la avkjøles litt og NYT mens sjokoladen fortsatt er fløyelsmyk 🤤

 

Oppskriften er fra @plantbasedalina som bor i New York, og er rå på å lage næringsrike retter og oppskrifter.

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

1 av 8
1 av 8