Slik skaper vi små magiske velværerutiner i hverdagen

Slik skaper vi små magiske velværerutiner i hverdagen

Alle har forskjellige forutsetninger for hvordan morgenen – og dagen utspiller seg. Derfor skal jeg ikke skrive en liste med ting jeg mener du bør gjøre hver morgen for å få en god dag, men heller gi tips til små velværefremmende aktiviteter som de aller fleste kan finne tid til i løpet av en dag – på egne premisser.

Den første koppen med noe godt

Totalt uavhengig av hva du skal rekke eller gjøre på morgenen; gå inn for å lage magi ut av den første koppen med kaffe, te eller matcha. Morgenen er som regel hektisk hos meg fra første sekund, men den hellige kaffestunden i bilen på vei til barnehagen – den kan ingen ta fra meg.

Jeg sørger alltid for å ha nytraktet kaffe i den fine kaffekoppen min med ‘love you a latte’ tekst. Den hjelper meg å være tilstede i hver munnfull, og får meg til å føle meg litt ekstra spesiell hver morgen. Og hvem av oss fortjener vel ikke å kjenne litt ekstra på det hver morgen!?

 Kjøp 'love you a latte' koppen her
 

20 min ofte, fremfor 60 min innimellom


Hvis jeg trenger litt motivasjon kvelden før når jeg lurer på om jeg skal pakke treningsbagen eller ikke, så tenker jeg alltid: har jeg noensinne angret på en treningsøkt? Svaret er tydelig: aldri! 

Alle er litt forskjellige, men jeg foretrekker helt klart å få unna en kort treningsøkt så tidlig som mulig, før jobb. Får du det ikke til på morgenen, pakk bagen uansett, så er du klar i tilfelle et lite vindu skulle åpne seg. En kort økt 3-5 ganger i uken, er mye mer effektivt enn én lang i uken! Både mentalt og formmessig, vil jeg påstå. 

Om du er en kveldstrener, så bøyer jeg meg i støvet for deg. Det blir alt for mye å håndtere for dette A+-mennesket...

Nyt å miste balansen

Jeg vet ikke med deg, men jeg kjenner at kroppen har det mye bedre når jeg lar fordøyelsessystemet hvile mellom gode og fyldige måltider, fremfor å småspise meg gjennom dagen. Det sistnevnte skjer derimot med jevne mellomrom, og jeg tror også på at god balanse betyr å miste den helt innimellom. Når vi kan nyte følelsen av å miste balansen, fremfor å kjenne på en form for skam, da tenker jeg vi har kommet langt!

 

"Når vi kan nyte følelsen av å miste balansen, fremfor å kjenne på en form for skam, da tenker jeg vi har kommet langt!"

 

Vanilje Banan Protein Smoothie

Når jeg er småsulten, og samtidig craver noe søtt, så elsker jeg å lage en stor smoothie eller smoothiebowl med masse toppping. Legger ved en oppskrift her som jeg er totalt hekta på om dagen, i tilfelle du vil prøve!

- 1 frossen banan i biter
- 1 håndfull frossen mango
- 1 scoop vegansk vaniljeprotein (mest for smaken!)
- 1 ss cashewsmør/mandelsmør
- 1 ss havegryn/hempfrø
- 300 ml mandelmelk
- Evt en liten håndfull spinat for ekstra næring

Trenger jeg å si: ta alt i en blender, og miks?

BASIC BITCH TIPS: Hvis du vil lage en smoothiebowl i kokosnøttskåler, bruk mindre væske. For en mer flytende smoothie du kan ha i smoothieflasken din, bruk mer væske.

Nyte å spise ut av 100% naturVi får spesielt to tilbakemeldinger på skålene våre som er laget av 100% kokosnøttskall. For det første: at alt smaker litt bedre ut av 100% natur, og for det andre: at det blir lettere å nyte innholdet med mer kontroll og tilstedeværelse, fremfor å kaste alt i seg med én gang. Og vi kunne ikke ha vært mer enige! 

Kjøp kokosnøttskåler her

Ro ned med et knitrende, vakkert kokoslys av 100% soyaVet faktisk ikke hvor jeg skal begynne med disse! Duften, den knitrende treveken, og det rustikke og tropiske preget fra en helt ekte kokosnøtt. Spesielt nå i mørketiden syntes jeg det er helt magisk med dette lyset i et helt ekte kokosnøttskall.

Om jeg må jobbe på kveldstid, eller har mulighet til å se Netflix eller lese en bok - finner jeg lettere roen med fyr i kokosnøttlyset mitt. Favorittduften min for tiden er Sandeltre, men bestselgeren vår er Lavendel. Kokosfans trenger ikke se lenger enn hit.


Håper du fant litt inspirasjon i denne teksten! Hører veldig gjerne hva dine velværerutiner er, og hva som er viktigst for deg i hverdagen. Legg igjen en kommentar, eller send oss en e-post hit. :)

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Kjøp nå

Vi tar bl.a. Vipps og Klarna, og leverer med Bring innen 1-3 dager